‘Akkoord tussen VW en toeleveranciers’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt de Duitse omroep NDR. Alle betrokken partijen komen later vandaag met een verklaring.

Volkswagen voerde een juridische strijd met enkele leveranciers over de betalingsvoorwaarden. De fabrikant zou een grote order hebben geannuleerd waarna de leveranciers een vergoeding wilden voor de gemaakte kosten. Volgens Duitse media betaalt Volkswagen de leveranciers ongeveer 15 miljoen euro ter compensatie, ook al oordeelde de rechter eerder dat VW geen vergoeding verschuldigd was.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.