Winstgevend Ford Europe stuurt mensen ‘vrijwillig’ weg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Ford vandaag.

Ford heeft in Europa zware jaren achter de rug. Mede daarom sloot het al enkele fabrieken. Vorig jaar maakte de fabrikant 259 miljoen euro winst. “Een goede stap, maar we moeten naar een nog compactere organisatie om een gezonde toekomst te kunnen hebben”, aldus Jim Farley, executive vice-president bij Ford Europe. Voor Ford Nederland heeft de reorganisatie vooralsnog geen gevolgen.

Ford introduceert dit jaar zeven nieuwe modellen.

Winstgevend Ford Europe stuurt mensen ‘vrijwillig’ weg | Automotive Online

Winstgevend Ford Europe stuurt mensen ‘vrijwillig’ weg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Ford vandaag.

Ford heeft in Europa zware jaren achter de rug. Mede daarom sloot het al enkele fabrieken. Vorig jaar maakte de fabrikant 259 miljoen euro winst. “Een goede stap, maar we moeten naar een nog compactere organisatie om een gezonde toekomst te kunnen hebben”, aldus Jim Farley, executive vice-president bij Ford Europe. Voor Ford Nederland heeft de reorganisatie vooralsnog geen gevolgen.

Ford introduceert dit jaar zeven nieuwe modellen.