Opel keert terug naar Australië met merknaam Holden

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Henk Kruit

    Opel heeft m.i. nooit onder eigen naam auto’s geexporteerd naar Australie. Sinds 1931 is GM eigenaar van Holden en produceerde in Aus al jaren Opelmodellen onder de naam Holden. De wereldwijde crisis zorgde er een paar jaar geleden ertoe dat GM stopte met de productie. Die komt nu weer op gang, wederom onder den aam Holden.

Opel keert terug naar Australië met merknaam Holden | Automotive Online

Opel keert terug naar Australië met merknaam Holden

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Henk Kruit

    Opel heeft m.i. nooit onder eigen naam auto’s geexporteerd naar Australie. Sinds 1931 is GM eigenaar van Holden en produceerde in Aus al jaren Opelmodellen onder de naam Holden. De wereldwijde crisis zorgde er een paar jaar geleden ertoe dat GM stopte met de productie. Die komt nu weer op gang, wederom onder den aam Holden.