Grijpt Dongfeng de macht bij PSA?

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Salute

    De politiek maakt zich sterk om de belachelijke hoge salarissen en de krankzinnige bonussen bij de banken aan banden te leggen.

    Maar ook de salarissen, de uitzinnige hoge pensioenvoorzieningen en Bonussen in het internationale bedrijfsleven zijn volledig uit de hand gelopen. Het lijkt wel of deze zogenaamde Top managers de enige zijn die verantwoordelijk zijn voor het eventuele succes van een onderneming.

    Een duidelijk voorbeeld van graaien is de huidige topman van PSA Peugeot-Citroën Philippe Varin. die een gouden handdruk krijgt van totaal 21 miljoen euro als hij volgend jaar plaats maakt voor nieuwe man Carlos Tavares.