Nu definitief: Opel sluit Bochum eind 2014

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • va t grote Erf

    Tsja, Bonden en personeel kunnen nu de wonden likken. Hadden ze maar voor een aantal jaren geen loonsverhoging genomen… hadden ze nu in iedergeval nog werkgehad. De Zafira wordt ook in Gliwice Polen gemaakt, dus geen probleem voor Opel om evt de band daar wat sneller te laten lopen.(mits nodig)