AutoTechnica 2012: ruim 32.500 bezoekers (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Bert Venema

  Raar, dat ik deze mensen nooit spreek, ik vraag mij af waar die 32500 bezoekers gebleven zijn, niet op de beurs deze was leeg en verlaten.
  Het schijnt mode te zijn om de bezoekersaantal op te schroeven het klopte in Gorinchem ook al niet.

 • PHILIPPE PIRSON

  Bert, als jij de bezoekers niet gezien hebt, of wel jij bent blind of jij bent er niet geweest. Philippe Pirson, afgevaardigd bestuurder FEDERAUTO

 • Bert Venema

  Bewijs wordt geleverd op de hierboven gemaakte filmpje, kijk maar eens goed in de gangpaden, en ik begrijp wel dat jij als sponsor de schijn wilt ophouden.
  wat een blamage.

 • TripSonic

  Beste Bert,

  ik kan dhr. Pirson bijtreden… Ik was er zelf ook (als bezoeker, niet als standhouder) en ondanks het mooie weer was er wel degelijk heel wat volk op die beurs.

  Dus ofwel was u een bezoeker en bent u om 9h ’s morgens langs geweest en heeft u om 9h30 de expo verlaten, ofwel was u standhouder en had u de verkeerde strategie om geïnteresseerden aan uw stand te krijgen/houden, lijkt me…