Goed nieuws voor Saab: reorganisatie gaat door

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • jan

    Het gaat hem lukken onze Viktor. LET maar op SAAB wordt een Topseller

  • Spierings Arnold

    Was te voorbarig met m’n 1e bericht, laat het ons hopen voor iedereen dat het goedkomt en dat Saab Zweeds blijft, iedereen een beetje water bij de wijn en we zijn er!!!!.

  • Insider

    Kansloos. Hoe is het mogelijk dat volwassen, verstandige mensen blijven geloven in deze charlatan. Alle transacties uit het verleden van deze mijnheer hebben grote financiële schade aangericht bij een toenemend aantal mensen. Echt onvoorstelbaar is het geloof van mensen, zelfs insiders, in het gedoe met die Chinezen en het feit dat bedragen in de orde van grootte van 500 miljoen serieus te nemen zijn in zo’n extreem kapitaal intensieve business en dan ook nog bij een onderneming die zoveel schade heeft geleden in de primaire processen. Laat staan dat ze uberhaupt nog aan produktontwikkeling toe zouden kunnen komen. Key in een snel veranderende en mondialiserende bedrijfstak. Kortom … Kansloos!

  • Dennis

    @insider
    De Spyker op zijn kop

  • jan

    komt wel goed
    trouwens alles komt goed vroeg of laat