Spyker wil vastgoed verkopen voor Saab

Frank Weghorst Frank Weghorst

Word lid

Dit is een premium artikel, exclusief voor leden van Automotive. Word ook lid, kies hieronder:


Persoonlijk lidmaatschap
Vanaf slechts € 219,- per jaar

Bedrijfslidmaatschap
Vanaf slechts € 339,- per jaar


Bent u al lid? Log dan direct in

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer. 

Reacties

 • dealertje

  tja het ene gat met het … . ik hoop dat dhr.Antonov er brood in blijft zien dan komt dat zwarte (criminele) geld toch nog goed terecht anders wordt het de zweedse belasting betaler

 • VM volger

  Op 1 februari van dit jaar wist AM nog te melden dat Antonov op basis van vermoedens van illegale praktijken niet gewenst was bij de ontwikkelingen van Saab. En nu, nog geen 3 maanden verder lijkt het gehele Saab concern in handen te vallen van deze man. Eerst de aandelen van Spyker via wat handjeklap met VM en nu het onroerend goed van Saab. Zit iedereen te slapen? Is zijn geld nu opeens wel goed gewit? Wie kan mij dit nog uitleggen?

 • F.K.

  Een bodemloze put is ook een put.

Spyker wil vastgoed verkopen voor Saab | Automotive Online

Spyker wil vastgoed verkopen voor Saab

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • dealertje

  tja het ene gat met het … . ik hoop dat dhr.Antonov er brood in blijft zien dan komt dat zwarte (criminele) geld toch nog goed terecht anders wordt het de zweedse belasting betaler

 • VM volger

  Op 1 februari van dit jaar wist AM nog te melden dat Antonov op basis van vermoedens van illegale praktijken niet gewenst was bij de ontwikkelingen van Saab. En nu, nog geen 3 maanden verder lijkt het gehele Saab concern in handen te vallen van deze man. Eerst de aandelen van Spyker via wat handjeklap met VM en nu het onroerend goed van Saab. Zit iedereen te slapen? Is zijn geld nu opeens wel goed gewit? Wie kan mij dit nog uitleggen?

 • F.K.

  Een bodemloze put is ook een put.