Volkswagen: hybride in A-segment

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo wordt voor de zogenaamde upcoming countries een andere eindversie ontwikkeld dan voor de Europese markt. Onder meer de veiligheidsnormen zullen behoorlijk verschillen, afhankelijk van het land waar de auto op de markt komt. In Europa wordt het nieuwe model, of in elk geval bepaalde versies ervan, waarschijnlijk voorzien van hybridetechniek die de auto een verbruik moet geven van minder dan drie liter brandstof per honderd kilometer. Onder meer Seat volgt later met een vergelijkbaar model op hetzelfde onderstel.

Volkswagen: hybride in A-segment | Automotive Online

Volkswagen: hybride in A-segment

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo wordt voor de zogenaamde upcoming countries een andere eindversie ontwikkeld dan voor de Europese markt. Onder meer de veiligheidsnormen zullen behoorlijk verschillen, afhankelijk van het land waar de auto op de markt komt. In Europa wordt het nieuwe model, of in elk geval bepaalde versies ervan, waarschijnlijk voorzien van hybridetechniek die de auto een verbruik moet geven van minder dan drie liter brandstof per honderd kilometer. Onder meer Seat volgt later met een vergelijkbaar model op hetzelfde onderstel.