Opinie | Van den Eijnden: Hoera, weer een nieuwkomer!

Opinie • Automotive-columnist Norbert van den Eijnden volgt de komst van de vele nieuwkomers met interesse. Maar als voormalig ceo van een leasemaatschappij vraagt hij zich af hoe de kansen en risico’s ingeschat moeten worden. Zijn tip: voorzichtig, maar dat is niet goed voor de leasetarieven.
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
• Laatste update:
Norbert van den Eijden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.

Opinie | Van den Eijnden: Hoera, weer een nieuwkomer! | Automotive Online

Opinie | Van den Eijnden: Hoera, weer een nieuwkomer!

Opinie • Automotive-columnist Norbert van den Eijnden volgt de komst van de vele nieuwkomers met interesse. Maar als voormalig ceo van een leasemaatschappij vraagt hij zich af hoe de kansen en risico’s ingeschat moeten worden. Zijn tip: voorzichtig, maar dat is niet goed voor de leasetarieven.
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
• Laatste update:
Norbert van den Eijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.