Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Brand story • Als werkgever weet je dat jouw personeel de ruggengraat van je bedrijf vormt. Daarom is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers zich gewaardeerd, ondersteund en verzorgd voelen.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: Bovemij

Door te investeren in de gezondheid, veiligheid en tevredenheid van je medewerkers, kun je een positieve werkomgeving creëren die de betrokkenheid en loyaliteit van je medewerkers versterkt en tegelijkertijd ziekteverzuim effectief verminderen.

Aan de slag met ziekteverzuim

Ziekteverzuim onder je medewerkers kan jou als ondernemer in de mobiliteitsbranche flinke kopzorgen opleveren. Niet alleen door de praktische uitdagingen, ook vanwege de hoge kosten. Wist je bijvoorbeeld dat je als ondernemer twaalf jaar financieel verantwoordelijk bent voor een langdurig zieke medewerker?

Het cliché is ook hier waar: voorkomen is beter dan genezen. Maar ken jij de risico’s en doe jij genoeg aan preventie? De whitepaper ‘Aan de slag met ziekteverzuim’ van Bovemij kan jou hierbij helpen. Je vindt daar bijvoorbeeld adviezen voor wat je zoal kunt doen om de kans op ziekteverzuim te verkleinen. En om dreigend verzuim op tijd te herkennen. Maar helemaal vermijden lukt nooit. Daarom is het goed om je erop voor te bereiden met verschillende verzekeringen. Welke voor jou handig zijn, lees je in de whitepaper. Ook staat er een handig stappenplan in de whitepaper waarin je per week ziet wat jouw verplichtingen dan zijn en wanneer je wat moet regelen in het geval van verzuim.

Ga vandaag nog aan de slag met ziekteverzuim en download de whitepaper. Kijk ook op www.bovemij.nl/ziekteverzuim voor meer interessante artikelen over ziekteverzuim.

Fit en gezond met de Verzuimnavigator

Op de Verzuimnavigator vind je alle informatie over ziekteverzuim en -preventie, speciaal voor ondernemers in de mobiliteitsbranche. Je vindt er tips en tools om verzuim te voorkomen, maar ook kun je hier diensten en hulpmiddelen vinden voor preventie en herstel, zoals een training fysieke belasting en een quickscan vitaliteit. Check de Verzuimnavigator

Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen | Automotive Online

Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Brand story • Als werkgever weet je dat jouw personeel de ruggengraat van je bedrijf vormt. Daarom is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers zich gewaardeerd, ondersteund en verzorgd voelen.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: Bovemij

Door te investeren in de gezondheid, veiligheid en tevredenheid van je medewerkers, kun je een positieve werkomgeving creëren die de betrokkenheid en loyaliteit van je medewerkers versterkt en tegelijkertijd ziekteverzuim effectief verminderen.

Aan de slag met ziekteverzuim

Ziekteverzuim onder je medewerkers kan jou als ondernemer in de mobiliteitsbranche flinke kopzorgen opleveren. Niet alleen door de praktische uitdagingen, ook vanwege de hoge kosten. Wist je bijvoorbeeld dat je als ondernemer twaalf jaar financieel verantwoordelijk bent voor een langdurig zieke medewerker?

Het cliché is ook hier waar: voorkomen is beter dan genezen. Maar ken jij de risico’s en doe jij genoeg aan preventie? De whitepaper ‘Aan de slag met ziekteverzuim’ van Bovemij kan jou hierbij helpen. Je vindt daar bijvoorbeeld adviezen voor wat je zoal kunt doen om de kans op ziekteverzuim te verkleinen. En om dreigend verzuim op tijd te herkennen. Maar helemaal vermijden lukt nooit. Daarom is het goed om je erop voor te bereiden met verschillende verzekeringen. Welke voor jou handig zijn, lees je in de whitepaper. Ook staat er een handig stappenplan in de whitepaper waarin je per week ziet wat jouw verplichtingen dan zijn en wanneer je wat moet regelen in het geval van verzuim.

Ga vandaag nog aan de slag met ziekteverzuim en download de whitepaper. Kijk ook op www.bovemij.nl/ziekteverzuim voor meer interessante artikelen over ziekteverzuim.

Fit en gezond met de Verzuimnavigator

Op de Verzuimnavigator vind je alle informatie over ziekteverzuim en -preventie, speciaal voor ondernemers in de mobiliteitsbranche. Je vindt er tips en tools om verzuim te voorkomen, maar ook kun je hier diensten en hulpmiddelen vinden voor preventie en herstel, zoals een training fysieke belasting en een quickscan vitaliteit. Check de Verzuimnavigator