Zakelijke rijders en automotive experts gecharmeerd van Nissan ARIYA

Elektrisch rijden • Het aanbod volledig elektrische auto’s groeit met de week. De keuze is inmiddels reuze voor de zakelijke rijder.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: Nissan

Met de ARIYA heeft Nissan een sterke troef in handen. Dat is mede te danken aan een aantrekkelijke netto bijtelling vanaf € 283 per maand*. De ARIYA profileert zich als moderne cross-over met een zeer luxe karakter en uitgesproken design. Eigenschappen die de leaserijder waardeert, zo blijkt uit de voortvarende verkoopstart sinds de ARIYA in de showroom staat.

Neem de Nissan ARIYA in ogenschouw en het is meteen duidelijk dat het model weinig tot niets te wensen overlaat voor de zakelijke rijder. Het begint al bij het design, dat modern en spraakmakend oogt. Combineer het stijvolle exterieur met een van de flamboyante carrosseriekleuren, zoals Akatsuki Copper of Burgundy, en de ARIYA maakt een imposante indruk zonder schreeuwerig te zijn. Een cross-over dus volgens Japans recept waarmee je altijd goed voor de dag komt, van zakelijke afspraak tot schoolplein.

Rust en ruimte

Zo uitgesproken als hij oogt vanbuiten, zo ingetogen doet de ARIYA vanbinnen aan. Het interieur ademt rust, luxe en ruimte. De riante, brede middenconsole tussen de voorstoelen is elektrisch verstelbaar. En doordat de vloer voorin helemaal vrij is, ontstaat er enorm veel leefruimte. De luxe uitstraling wordt verder versterkt door hoogwaardige materialen, elegante details als verlichte designelementen met Japanse patronen en een zeer rijke standaarduitrusting.

Nissan houdt het leveringsgamma van de ARIYA overzichtelijk met twee uitrustingniveaus. Daarbij beschikt de basisuitvoering al over een uitgebreid infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto-connectiviteit, ProPILOT Assist, elektrisch bedienbare en verwarmbare stoelen en stuurwiel, draadloze telefoonlader, keyless entry en elektrisch bedienbare achterklep. Zaken die hoog op het verlanglijstje staan van de leaserijder. Voor de veeleisende klant is er het Evolve-topmodel met vrijwel alle denkbare toeters en bellen, desgewenst in combinatie met het e-4ORCE-vierwielaandrijving voor maximale controle onder uiteenlopende rijomstandigheden.

533 kilometer bereik

De cross-over van Nissan leent zich niet alleen voor beperkt woon-werkverkeer maar evengoed voor bestemmingen en avontuurlijke uitstapjes verder van huis. Zo heeft de 67 kWh basisversie een actieradius van 403 km (WLTP), en de krachtigste en overigens bloedsnelle 87 kWh-versie heeft een rijbereik van zelfs 533 km (WLTP). Regelmatig opladen onderweg is dus niet direct noodzakelijk. Voor wie zich hierbij toch prettiger voelt, heeft aan een half uur snelladen voldoende voor opnieuw honderden kilometers actieradius.

De verdienstelijke derde plaats tijdens de Auto van het Jaar 2023-verkiezing onderstreept dat de ARIYA ook onder automotive experts een zeer gewaardeerde nieuwkomer is. Ook nieuwsgierig? Meer informatie is te vinden op Nissan.nl/ariya.

*op basis van een IB-tarief van 36,93%

Zakelijke rijders en automotive experts gecharmeerd van Nissan ARIYA | Automotive Online

Zakelijke rijders en automotive experts gecharmeerd van Nissan ARIYA

Elektrisch rijden • Het aanbod volledig elektrische auto’s groeit met de week. De keuze is inmiddels reuze voor de zakelijke rijder.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: Nissan

Met de ARIYA heeft Nissan een sterke troef in handen. Dat is mede te danken aan een aantrekkelijke netto bijtelling vanaf € 283 per maand*. De ARIYA profileert zich als moderne cross-over met een zeer luxe karakter en uitgesproken design. Eigenschappen die de leaserijder waardeert, zo blijkt uit de voortvarende verkoopstart sinds de ARIYA in de showroom staat.

Neem de Nissan ARIYA in ogenschouw en het is meteen duidelijk dat het model weinig tot niets te wensen overlaat voor de zakelijke rijder. Het begint al bij het design, dat modern en spraakmakend oogt. Combineer het stijvolle exterieur met een van de flamboyante carrosseriekleuren, zoals Akatsuki Copper of Burgundy, en de ARIYA maakt een imposante indruk zonder schreeuwerig te zijn. Een cross-over dus volgens Japans recept waarmee je altijd goed voor de dag komt, van zakelijke afspraak tot schoolplein.

Rust en ruimte

Zo uitgesproken als hij oogt vanbuiten, zo ingetogen doet de ARIYA vanbinnen aan. Het interieur ademt rust, luxe en ruimte. De riante, brede middenconsole tussen de voorstoelen is elektrisch verstelbaar. En doordat de vloer voorin helemaal vrij is, ontstaat er enorm veel leefruimte. De luxe uitstraling wordt verder versterkt door hoogwaardige materialen, elegante details als verlichte designelementen met Japanse patronen en een zeer rijke standaarduitrusting.

Nissan houdt het leveringsgamma van de ARIYA overzichtelijk met twee uitrustingniveaus. Daarbij beschikt de basisuitvoering al over een uitgebreid infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto-connectiviteit, ProPILOT Assist, elektrisch bedienbare en verwarmbare stoelen en stuurwiel, draadloze telefoonlader, keyless entry en elektrisch bedienbare achterklep. Zaken die hoog op het verlanglijstje staan van de leaserijder. Voor de veeleisende klant is er het Evolve-topmodel met vrijwel alle denkbare toeters en bellen, desgewenst in combinatie met het e-4ORCE-vierwielaandrijving voor maximale controle onder uiteenlopende rijomstandigheden.

533 kilometer bereik

De cross-over van Nissan leent zich niet alleen voor beperkt woon-werkverkeer maar evengoed voor bestemmingen en avontuurlijke uitstapjes verder van huis. Zo heeft de 67 kWh basisversie een actieradius van 403 km (WLTP), en de krachtigste en overigens bloedsnelle 87 kWh-versie heeft een rijbereik van zelfs 533 km (WLTP). Regelmatig opladen onderweg is dus niet direct noodzakelijk. Voor wie zich hierbij toch prettiger voelt, heeft aan een half uur snelladen voldoende voor opnieuw honderden kilometers actieradius.

De verdienstelijke derde plaats tijdens de Auto van het Jaar 2023-verkiezing onderstreept dat de ARIYA ook onder automotive experts een zeer gewaardeerde nieuwkomer is. Ook nieuwsgierig? Meer informatie is te vinden op Nissan.nl/ariya.

*op basis van een IB-tarief van 36,93%