Onetomarket Automotive Seminar

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Onetomarket organiseert dit event samen met haar toonaangevende partners ABN AMRO, Indeed en de Louwman Dealer Group. Deze specialisten uit de sector geven je de context en concrete handvatten om lange en korte termijn doelstellingen optimaal met elkaar te verweven in een relevante, inspirerende omgeving.

ABN AMRO

Experts van het departement Sector Advisory van ABN AMRO geven concreet inzicht in de meest actuele ontwikkelingen binnen de Nederlandse economie en vertalen dit op heldere wijze door naar sector specifieke ontwikkelingen en trends in de automotive sector.

Indeed

Met het aantrekken van de economie is de arbeidsmarkt steeds verder oververhit aan het raken waardoor het aantrekken van het juiste personeel op het juiste moment een steeds grotere uitdaging wordt in veel branches. De automotive sector is daar zeker geen uitzondering op.  Indeed is de grootste vacaturesite van Nederland. In de presentatie neemt Indeed je mee in de ontwikkelingen binnen de wereld van online recruitment en hoe je de kansen op dit vlak optimaal kan benutten om op efficiënte wijze de juiste mensen aan te trekken.

Louwman Dealer Group

De Louwman Dealer Group heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld als één van de marktleiders binnen de Nederlandse automotive sector. Deze groei in combinatie met generieke marktontwikkelingen onderstreept de noodzaak voor een gedegen en vooruitstrevende online marketingstrategie. Mark Nauta, Marketing Manager bij Louwman Dealer Group, neemt je tijdens zijn presentatie mee in de visie van de Louwman Dealer Group op online marketing. Uit deze visie zijn heldere doelstellingen voortgekomen. Hij deelt zijn ervaring over hoe hij deze doelstellingen heeft kunnen verwezenlijken samen met het team van Onetomarket. Uiteraard licht hij ook een tipje van de sluier op hoe hij verwacht dat zich dit naar de toekomst toe zal ontwikkelen.

Het programma

13:00 – 13:30 uur

  Ontvangst

13:30 – 13.40 uur

  Aftrap Onetomarket

13.40 – 14:00 uur

  Presentatie ABN AMRO

14:00 – 14:20 uur

  Presentatie Indeed

14:20 – 14:40 uur

  Presentatie Louwman Dealer Group

14:40 – 14:50 uur

  Afsluiting Onetomarket

14:50 – 15:00 uur

  Presentatie Louwman Museum

15:15 – 16:15 uur

  Rondleiding Museum met gids

16:15 – 17:00 uur

  Afsluitende borrel

Schrijf je nu in!