Redactieblog | Zwarte zaterdag

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op eenzame hoogte staat het persbericht van een van ’s werelds grootste onderdelenfabrikanten met het schokkende nieuws: ‘Remmen zijn belangrijk voor de veiligheid’. ‘Scheveningen slechtst bereikbaar bij mooi weer’, van een fabrikant van navigatieapparatuur is ook een topper. Inderdaad een geruststelling en wellicht ook voor de mensen in autobranche die net als ik die files op de Autoroute du Soleil, voor de St. Gotthardtunnel of de Brennerpas overslaan. Er zijn dus nog steeds veel mensen die duizenden kilometers maken onder heel wat zwaardere omstandigheden dan hun auto gewend is.

`Het hele koelsysteem krijgt op z’n falie`

Handenwrijvend denk ik, en vele garagehouders met mij, aan de millimeters die van de banden af zullen vliegen. De remschijven en blokken die kokendheet worden van het filerijden en stevig doorremmen in de bergen. De koppeling die kraakt onder de belasting van caravan, koters op de achterbank, fietsen, koffers, koelkast, kilo’s aardappelen en wat ze verder allemaal niet hebben in dat vreemde land. Ook de airco loeit in de auto’s vol zwetende mensen. Het hele koelsysteem krijgt op z’n falie, ik ruik de lekke koppakking al en misschien zakken de veren ook nog een beetje door, uitlaat aan de grond?

Dat betekent allemaal werk voor onze lezers waar wij het beste mee voor hebben. Natuurlijk hoop ik van harte dat iedereen weer veilig thuiskomt, maar dan wel met gezwinde spoed naar het autobedrijf waar alles weer hersteld, onderhouden en vervangen kan worden. Daar rinkelt de kassa voor de tweede keer. Voor de reis kreeg de heilige koe immers een zomercheck en werden dakkoffer, trekhaak en een fietsenrek aangeschaft. De komst van ketenkapers, innovatieve intermediairs, mobiliteitsmakers en de overgang van bezit naar gebruik ten spijt, gaat het helemaal goed komen met de aftersales dit jaar, ik voel het. Leve de zomer!

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Redactieblog | Zwarte zaterdag | Automotive Online

Redactieblog | Zwarte zaterdag

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op eenzame hoogte staat het persbericht van een van ’s werelds grootste onderdelenfabrikanten met het schokkende nieuws: ‘Remmen zijn belangrijk voor de veiligheid’. ‘Scheveningen slechtst bereikbaar bij mooi weer’, van een fabrikant van navigatieapparatuur is ook een topper. Inderdaad een geruststelling en wellicht ook voor de mensen in autobranche die net als ik die files op de Autoroute du Soleil, voor de St. Gotthardtunnel of de Brennerpas overslaan. Er zijn dus nog steeds veel mensen die duizenden kilometers maken onder heel wat zwaardere omstandigheden dan hun auto gewend is.

`Het hele koelsysteem krijgt op z’n falie`

Handenwrijvend denk ik, en vele garagehouders met mij, aan de millimeters die van de banden af zullen vliegen. De remschijven en blokken die kokendheet worden van het filerijden en stevig doorremmen in de bergen. De koppeling die kraakt onder de belasting van caravan, koters op de achterbank, fietsen, koffers, koelkast, kilo’s aardappelen en wat ze verder allemaal niet hebben in dat vreemde land. Ook de airco loeit in de auto’s vol zwetende mensen. Het hele koelsysteem krijgt op z’n falie, ik ruik de lekke koppakking al en misschien zakken de veren ook nog een beetje door, uitlaat aan de grond?

Dat betekent allemaal werk voor onze lezers waar wij het beste mee voor hebben. Natuurlijk hoop ik van harte dat iedereen weer veilig thuiskomt, maar dan wel met gezwinde spoed naar het autobedrijf waar alles weer hersteld, onderhouden en vervangen kan worden. Daar rinkelt de kassa voor de tweede keer. Voor de reis kreeg de heilige koe immers een zomercheck en werden dakkoffer, trekhaak en een fietsenrek aangeschaft. De komst van ketenkapers, innovatieve intermediairs, mobiliteitsmakers en de overgang van bezit naar gebruik ten spijt, gaat het helemaal goed komen met de aftersales dit jaar, ik voel het. Leve de zomer!

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.