#DCDW Lanceert nieuwe podcastserie: Powervrouwen in de automotive

DCDW • Ede, 23 november 2023 – #DCDW breidt zijn podcastreeks uit met een nieuwe en boeiende serie: ‘Powervrouwen in de automotive’. In deze nieuwe podcast, gehost door Stefanie van Dijk van #DCDW, worden vrouwen uit de autobranche en met een goed verhaal in de spotlights gezet.
Marina Rietman Marina Rietman
• Laatste update:
#DCDW LANCEERT NIEUWE PODCAST: ‘POWERVROUWEN IN DE AUTOMOTIVE’
Stefanie van Dijk (links) van #DCDW spreekt voor nieuwe podcastreeks boeiende vrouwen uit de automotive.

In elke aflevering gaat Stefanie in gesprek met inspirerende vrouwen die werkzaam zijn in de automotive. Ze delen hun inzichten over hun dagelijkse werkzaamheden, de dynamiek van de branche en andere boeiende onderwerpen die van belang zijn voor vrouwen in de autobranche. De podcast besteedt ook aandacht aan de unieke bijdragen die vrouwen in de autobranche leveren.

Stefanie over de nieuwe podcast: “Met deze serie willen we laten horen dat er in de automotive veel vrouwelijke rolmodellen zijn die bijdragen aan een positiever beeld van onze branche. Dit is belangrijk vanuit de personeelstekorten, maar ook omdat de veranderende markt uitstekende kansen biedt om de ‘vrouwelijke kwaliteiten’ meer in te zetten. Bijvoorbeeld vanwege de digitalisering en de bijbehorende grotere behoefte van de consument om persoonlijke contact.”

De ‘Powervrouwen in de automotive-podcast’ is te beluisteren op de website van #DCDW en verschijnt een keer per maand op vrijdag. De lancering van deze nieuwe serie wisselt de bekende podcast van Paul de Vries af. Met beide podcasts streven de makers naar het beter maken van de online automotive door verschillende inzichten, perspectieven en ervaringen te delen.

Met de introductie van deze nieuwe podcast geeft #DCDW een belangrijk en goed beluisterd podium aan vrouwen die de automotive sector vormgeven.

#DCDW Lanceert nieuwe podcastserie: Powervrouwen in de automotive | Automotive Online

#DCDW Lanceert nieuwe podcastserie: Powervrouwen in de automotive

DCDW • Ede, 23 november 2023 – #DCDW breidt zijn podcastreeks uit met een nieuwe en boeiende serie: ‘Powervrouwen in de automotive’. In deze nieuwe podcast, gehost door Stefanie van Dijk van #DCDW, worden vrouwen uit de autobranche en met een goed verhaal in de spotlights gezet.
Marina Rietman Marina Rietman
• Laatste update:
#DCDW LANCEERT NIEUWE PODCAST: ‘POWERVROUWEN IN DE AUTOMOTIVE’
Stefanie van Dijk (links) van #DCDW spreekt voor nieuwe podcastreeks boeiende vrouwen uit de automotive.

In elke aflevering gaat Stefanie in gesprek met inspirerende vrouwen die werkzaam zijn in de automotive. Ze delen hun inzichten over hun dagelijkse werkzaamheden, de dynamiek van de branche en andere boeiende onderwerpen die van belang zijn voor vrouwen in de autobranche. De podcast besteedt ook aandacht aan de unieke bijdragen die vrouwen in de autobranche leveren.

Stefanie over de nieuwe podcast: “Met deze serie willen we laten horen dat er in de automotive veel vrouwelijke rolmodellen zijn die bijdragen aan een positiever beeld van onze branche. Dit is belangrijk vanuit de personeelstekorten, maar ook omdat de veranderende markt uitstekende kansen biedt om de ‘vrouwelijke kwaliteiten’ meer in te zetten. Bijvoorbeeld vanwege de digitalisering en de bijbehorende grotere behoefte van de consument om persoonlijke contact.”

De ‘Powervrouwen in de automotive-podcast’ is te beluisteren op de website van #DCDW en verschijnt een keer per maand op vrijdag. De lancering van deze nieuwe serie wisselt de bekende podcast van Paul de Vries af. Met beide podcasts streven de makers naar het beter maken van de online automotive door verschillende inzichten, perspectieven en ervaringen te delen.

Met de introductie van deze nieuwe podcast geeft #DCDW een belangrijk en goed beluisterd podium aan vrouwen die de automotive sector vormgeven.