Rida Groep koopt Mobiliteitshuis Terneuzen: ‘Twee vliegen in een klap’

Overname • Na een lange zoektocht heeft de Rida Groep een plek gevonden voor zijn nieuwe schadebedrijf.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Rida Groep)

De Rida Groep breidt uit met de overname van Mobiliteitshuis Terneuzen. Dat meldt het bedrijf. Directeur Ko Dieleman van Rida Groep vertelt dat het bedrijf al geruime tijd op zoek was naar een nieuwe vestiging. Een brand zorgde een jaar geleden voor ruimtegebrek.

Naast een ruimere locatie wilde de directeur een plek voor een nieuwe schadevestiging. De vestiging van Cappendijk biedt beide mogelijkheden, waardoor de overname voor Rida Groep een win-winsituatie opleverde. “Twee vliegen in een klap”, aldus directeur Ko Dieleman.

Lees het complete verhaal op Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Rida Groep koopt Mobiliteitshuis Terneuzen: ‘Twee vliegen in een klap’ | Automotive Online

Rida Groep koopt Mobiliteitshuis Terneuzen: ‘Twee vliegen in een klap’

Overname • Na een lange zoektocht heeft de Rida Groep een plek gevonden voor zijn nieuwe schadebedrijf.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Rida Groep)

De Rida Groep breidt uit met de overname van Mobiliteitshuis Terneuzen. Dat meldt het bedrijf. Directeur Ko Dieleman van Rida Groep vertelt dat het bedrijf al geruime tijd op zoek was naar een nieuwe vestiging. Een brand zorgde een jaar geleden voor ruimtegebrek.

Naast een ruimere locatie wilde de directeur een plek voor een nieuwe schadevestiging. De vestiging van Cappendijk biedt beide mogelijkheden, waardoor de overname voor Rida Groep een win-winsituatie opleverde. “Twee vliegen in een klap”, aldus directeur Ko Dieleman.

Lees het complete verhaal op Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.