Opschakelen | Frank van den Nieuwenhuijzen

Redactie Redactie

Jullie zijn de eerste, niet bij een garageformule aangesloten, finalist in de Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar verkiezing. Wat is het geheim?

Het geheim is denk ik dat wij over de grenzen kijken tussen dealer en universeel. In Helmond hebben we een Kia- en Suzuki-dealerschap en een universeel autobedrijf onder een dak. We koppelen de voordelen van beide werelden en kijken waar de kansen liggen. 

Gaan jullie winnen?

Het is de verkiezing van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, maar wij zijn niet 100 procent universeel. Dat kan in ons voordeel en in ons nadeel werken. Wel had ik het idee dat de jury veel aandacht besteedt aan de online strategie. Ik denk dat die bij ons erg sterk is. Verder vonden ze de opbouw van de organisatie belangrijk en of je een sterke partij bent. We verkopen veel auto’s en onze organisatie is erg flexibel met personele bezetting.

Wat doen als jullie winnen?

Er komt sowieso een feest, of we winnen of niet. Maar met het versieren van het pand moeten we even wachten tot na de verbouwing die deze week van start gaat. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Opschakelen | Frank van den Nieuwenhuijzen | Automotive Online

Opschakelen | Frank van den Nieuwenhuijzen

Redactie Redactie

Jullie zijn de eerste, niet bij een garageformule aangesloten, finalist in de Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar verkiezing. Wat is het geheim?

Het geheim is denk ik dat wij over de grenzen kijken tussen dealer en universeel. In Helmond hebben we een Kia- en Suzuki-dealerschap en een universeel autobedrijf onder een dak. We koppelen de voordelen van beide werelden en kijken waar de kansen liggen. 

Gaan jullie winnen?

Het is de verkiezing van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, maar wij zijn niet 100 procent universeel. Dat kan in ons voordeel en in ons nadeel werken. Wel had ik het idee dat de jury veel aandacht besteedt aan de online strategie. Ik denk dat die bij ons erg sterk is. Verder vonden ze de opbouw van de organisatie belangrijk en of je een sterke partij bent. We verkopen veel auto’s en onze organisatie is erg flexibel met personele bezetting.

Wat doen als jullie winnen?

Er komt sowieso een feest, of we winnen of niet. Maar met het versieren van het pand moeten we even wachten tot na de verbouwing die deze week van start gaat. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.