Athlon werft personeel in file

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mensen die in de file staan kunnen bellen met Athlon-medewerkers die in deze auto’s rijden en stilstaan. Van hen krijgen de bellers vervolgens info over Athlon en actuele vacatures. Het bedrijf start deze landelijk en regionale campagne tegelijkertijd op landelijke en regionale radio en print. Het bedrijf heeft onder meer extra personeel nodig vanwege de groei die het gevolg is van de integratie met De Lage Landen.

“Athlon en auto’s dat hoort bij elkaar en dat is ook de reden waarom we de campagne met auto’s op een iets wat ludieke manier onder de aandacht gaan brengen” zegt Johan Lamsma, marketing manager van Athlon Car Lease.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.