Automatische restwaarde-berekening met Autovista

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De grote leasemaatschappijen werken allemaal nog met restwaardecommissies. Maar daarin spelen emoties een grote rol. Uiteindelijk bepaalt de man met de grootste mond daar de restwaarde van een model”, zegt directeur Frank van Klink van Autohaas Lease/XLLease, een van de initiatiefnemers van het project. Hij heeft heeft het restwaardesysteem van Autovista ook vergeleken met de tweeduizend auto’s die XL Lease zelf in portefeuille heeft. “En ik kan je vertellen dat we een stevige mix hebben”, zegt hij. “Maar de restwaardes uit Autovista waren correct en werkten verhelderend.”

Lees meer over Autovista in Automotive 11, die vrijdag 1 juni verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.