Kroymans lanceert Ecolease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze hebben grotendeels zelf geformuleerd in samenwerking met onder meer TNO en de RAI Vereniging.”

De leasemaatschappij maakt daarvoor gebruik van een zogenaamd ‘Eco Lease-label’. Het label houdt in dat de auto’s moeten voldoen aan voorwaarden op het gebied van brandstofsoort, CO2-uitstoot, verbruik of bijvoorbeeld moeten staan op de lijst met hybride-auto’s. Daarnaast is onderzocht welke andere componenten positief van invloed zijn op zaken als comfort, leaseprijs en energievriendelijke onderdelen. Zoals energiebesparende banden en passende verzekeringen.

Verder krijgt de berijder ondersteuning in de speciaal opgerichte Eco Drivers Academy. Hier leren automobilisten in hun eigen Eco-auto’s onder begeleiding hoe ze het beste kunnen rijden om het meeste rendement uit de auto te halen

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.