Nieuwe overkoepelende occasionsite

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Hier willen we in de toekomst nog Marktplaats en Speurders aan toevoegen”, aldus initiatiefnemer Jan-Willem Tusveld. “Die sites hebben echter niet de zelfde selectiemogelijkheden als de rest, daarom zitten ze er nu nog niet bij.”

De resultaten van een zoekactie via Gaspedaal.nl worden ontdubbeld, als dezelfde auto op meerdere sites staat, kan de potentiële koper zelf kiezen op welke site hij de advertentie wil bekijken. Tusveld heeft nog geen overleg gehad met de bewuste sites, maar hij verwacht geen problemen. “We zorgen voor extra traffic, want uiteindelijk verwijzen we wel naar de occasionportals.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe overkoepelende occasionsite | Automotive Online

Nieuwe overkoepelende occasionsite

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Hier willen we in de toekomst nog Marktplaats en Speurders aan toevoegen”, aldus initiatiefnemer Jan-Willem Tusveld. “Die sites hebben echter niet de zelfde selectiemogelijkheden als de rest, daarom zitten ze er nu nog niet bij.”

De resultaten van een zoekactie via Gaspedaal.nl worden ontdubbeld, als dezelfde auto op meerdere sites staat, kan de potentiële koper zelf kiezen op welke site hij de advertentie wil bekijken. Tusveld heeft nog geen overleg gehad met de bewuste sites, maar hij verwacht geen problemen. “We zorgen voor extra traffic, want uiteindelijk verwijzen we wel naar de occasionportals.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.