Eric Köhler nieuwe groepsdirecteur Breeman Automotive Groep

Redactie Redactie
• Laatste update:

Köhler is afkomstig van de Nefkens Groep, waar hij lid is van de raad van bestuur. Daarvoor was hij onder meer financieel directeur van de Kroymans Retail Groep en financieel directeur van BWM Nederland.

Verder heeft de Breeman Automotive Groep het merk Jaguar aangetrokken; de dealergroep wil voor alle door haar vertegenwoordigde merken een nieuwe dealerpand bouwen in Moordrecht. “Vooralsnog staat de opening gepland voor zomer 2008”, aldus Pronk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Eric Köhler nieuwe groepsdirecteur Breeman Automotive Groep | Automotive Online

Eric Köhler nieuwe groepsdirecteur Breeman Automotive Groep

Redactie Redactie
• Laatste update:

Köhler is afkomstig van de Nefkens Groep, waar hij lid is van de raad van bestuur. Daarvoor was hij onder meer financieel directeur van de Kroymans Retail Groep en financieel directeur van BWM Nederland.

Verder heeft de Breeman Automotive Groep het merk Jaguar aangetrokken; de dealergroep wil voor alle door haar vertegenwoordigde merken een nieuwe dealerpand bouwen in Moordrecht. “Vooralsnog staat de opening gepland voor zomer 2008”, aldus Pronk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.