ANWB: gratis online taxatie voor leden

Redactie Redactie
• Laatste update:

De link tussen kenteken en uitvoering van de bewuste auto komt van A&A. “Het is bedoeld om automobilisten wat mondiger te kunnen maken”, aldus ANWB-woordvoerder Ad Vonk. “We voorzien ze van kennis waarmee ze bij dealers en autobedrijven wat kunnen.” Het systeem is volgens Vonk onderdeel van een breder plan van de ANWB. “Er gaan meer initiatieven volgen waarmee wij de automobilist willen informeren, maar daar kan ik nog weinig over vertellen.” Vonk kan niet zeggen of het systeem in de toekomst ook, tegen betaling, voor niet leden toegankelijk wordt. In januari moet het geheel operationeel zijn.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ANWB: gratis online taxatie voor leden | Automotive Online

ANWB: gratis online taxatie voor leden

Redactie Redactie
• Laatste update:

De link tussen kenteken en uitvoering van de bewuste auto komt van A&A. “Het is bedoeld om automobilisten wat mondiger te kunnen maken”, aldus ANWB-woordvoerder Ad Vonk. “We voorzien ze van kennis waarmee ze bij dealers en autobedrijven wat kunnen.” Het systeem is volgens Vonk onderdeel van een breder plan van de ANWB. “Er gaan meer initiatieven volgen waarmee wij de automobilist willen informeren, maar daar kan ik nog weinig over vertellen.” Vonk kan niet zeggen of het systeem in de toekomst ook, tegen betaling, voor niet leden toegankelijk wordt. In januari moet het geheel operationeel zijn.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.