GM wil importeurs uitkopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Nederland is Kroymans, dat ook Saab importeert, de enige privé-importeur op wie de plannen betrekking kunnen hebben. COO Milco de Vries laat weten de strategie te kennen. “Je hebt twee bewegingen binnen GM: de ene wil Saab koppelen aan Chevrolet en Opel, de andere aan Cadillac, Corvette en Hummer (merken die eveneens door Kroymans geïmporteerd worden, red.). Dit moet je overigens niet zien als een wedstrijd tussen twee kampen, het zijn slechts verschillende opvattingen. Wij zijn daarover ook vaak met GM in gesprek. Want je kan er lang of kort over praten, de fabrikant bepaalt uiteindelijk het beleid.” Er is volgens de Vries evenwel nog geen sprake van dat Kroymans afstand doet van Saab.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

GM wil importeurs uitkopen | Automotive Online

GM wil importeurs uitkopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Nederland is Kroymans, dat ook Saab importeert, de enige privé-importeur op wie de plannen betrekking kunnen hebben. COO Milco de Vries laat weten de strategie te kennen. “Je hebt twee bewegingen binnen GM: de ene wil Saab koppelen aan Chevrolet en Opel, de andere aan Cadillac, Corvette en Hummer (merken die eveneens door Kroymans geïmporteerd worden, red.). Dit moet je overigens niet zien als een wedstrijd tussen twee kampen, het zijn slechts verschillende opvattingen. Wij zijn daarover ook vaak met GM in gesprek. Want je kan er lang of kort over praten, de fabrikant bepaalt uiteindelijk het beleid.” Er is volgens de Vries evenwel nog geen sprake van dat Kroymans afstand doet van Saab.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.