TomTom verhoogt verkoopprognose

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een ander zorgpunt is dat de prijzen van de mobiele navigatiesystemen snel zijn gedaald. TomTom zegt dit te pareren door zijn kosten te verlagen. Dit kan doordat de geheugenchips snel goedkoper worden, aldus bestuursvoorzitter Harold Goddijn in het Financieele Dagblad. De door TomTom gebruikte chip had begin dit jaar nog een winkelwaarde van 130 euro; nu is dat 35 tot 40 euro.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

TomTom verhoogt verkoopprognose | Automotive Online

TomTom verhoogt verkoopprognose

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een ander zorgpunt is dat de prijzen van de mobiele navigatiesystemen snel zijn gedaald. TomTom zegt dit te pareren door zijn kosten te verlagen. Dit kan doordat de geheugenchips snel goedkoper worden, aldus bestuursvoorzitter Harold Goddijn in het Financieele Dagblad. De door TomTom gebruikte chip had begin dit jaar nog een winkelwaarde van 130 euro; nu is dat 35 tot 40 euro.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.