Onderzoek naar effectiviteit trainingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nu zet het trainerscollectief een volgende stap: het onderzoekt het effect van niet-technische trainingen in het autobedrijf. “Tot op heden is vrijwel niets bekend over de vraag in welke mate trainingen bijdragen aan het beter functioneren van de medewerker en aan de bedrijfsdoelstellingen”, aldus Hans Vliem van AutomotivePlus. Om dit te onderzoeken roept hij medewerkers en leidinggevenden op om een enquête in te vullen; dat kan op www.automotiveplus.nl (kopje ‘klik hier om naar de enquête te gaan’). De beloning: in het najaar krijgen de deelnemers het rapport toegemaild.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.