Motorhuis vergroot Saab-netwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar in het nabije Velserbroek wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuw pand van drie verdiepingen dat oktober volgend jaar in gebruik wordt genomen. Behalve dealerschappen van diverse merken krijgen ook MultiRent en Het AutoSchadehuis daar een plekje. In oktober gaat de eerste paal de grond in.

Motorhuis is al decennia lang aanwezig in de regio Kennemerland. Enkele jaren geleden nam het de Heemsteedse Opel-dealer Van Lent over.

De importeur laat weten nogal “overweldigd” te zijn door deze mededeling van Markeur. “De gesprekken moeten nog beginnen”, weet Marieke van Amelsfort van Saab Nederland. “Maar aangezien Motorhuis elders al Saab-dealer is, weten ze aan welke standards ze moeten voldoen. Gecombineerd met Monti zal dit dus wel doorgaan.”

Wel geeft Van Amelsfort te kennen dat dat zeker niet betekent dat Kroymans zelf in Haarlem stopt met Saab.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.