Tarieven Schadegarant plussen 0% tot 4%

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bedrijven in de klassen D en E mogen hun tarieven niet verhogen.

De aangegeven percentages zijn de maximaal toegestane verhogingen: Schadegarant vraagt schadebedrijven zelf een voorstel te doen. Wanneer ze voor een hoog tarief kiezen, kan dat als nadeel hebben dat zij – door het hoge gemiddelde schadebedrag dat daaruit voortkomt – een lagere klassering gaan krijgen binnen Experate, aldus Schadegarant-directeur Johan Schoonhoven.

Met de tariefsverhogingen van 3% en 4% staat Schadegarant de B- en de A-bedrijven tariefsverhogingen toe die waarschijnlijk hoger zijn dan die waarmee andere sturingsorganisaties zullen komen. Dat wordt bewust gedaan, aldus Schoonhoven. “We willen de groep kernbedrijven waarmee we op termijn verder denken te gaan de gelegenheid geven een gezond rendement te maken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.