NAP start km-tellercampagne

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lekker belangrijk?

Nou, de ‘aanbieding’ gebeurt vlak voordat de Vaste Kamercommissies van Verkeer en Waterstaat en Justitie over dit onderwerp gaan praten. En er is de stille hoop dat deze minister Karla Peijs van Verkeer en Waterstaat weten over te halen dat terugdraaien tóch strafbaar te gaan stellen. NAP-directeur Ernst Uildriks: “Minstens 5,5% van het rijdende wagenpark is teruggedraaid, de schade is minstens 150 miljoen euro per jaar. En dan laat ik de schade die verzekeraars oplopen buiten beschouwing.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.