Pitstop: vijf nieuwe locaties

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pitstop is een soort automotive winkelcentrum: het biedt de automobilist een one-stop-shopping formule met autogerelateerde bedrijven (onderhoud en reparatie, schade- en ruitherstel, verhuur, verkoop van accessoires e.d.), aangevuld met een tankstation, wasstraat en horecagelegenheid.

Pitstop heeft onder duizend autogebruikers in de vijf steden door TNS Nipo laten uitzoeken of ze wel op een formule à la Pitstop zitten te wachten. Volgens Pitstop vond 70% van de respondenten Pitstop een uitstekend tot goed concept.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.