ProTech betreedt consumentenmarkt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na de pilot zal Halfords beslissen of het Protech ook gaat verkopen in zijn 130 normale vestigingen.

De overeenkomst met Halfords vloeit voort uit ervaringen die ProTech heeft opgedaan in Frankrijk, waar het via de retailketen Norauto al een paar jaar consumentenproducten verkoopt. ProTech-directeur Marijke Michielsen zegt dat er ook plannen zijn om met andere retailketens in zee te gaan. “Niet alleen in Nederland, we hebben ook al aanvragen uit Groot-Brittannië, Spanje, Griekenland en Egypte.” Daarnaast zijn er volgens Michielsen contacten met oliemaatschappijen over de verkoop in benzinestations in Nederland. “Inmiddels lopen er al enkele pilots bij stations in de regio Tilburg. De landelijke oliemaatschappijen volgen dit. Ik ga er vanuit dat we volgend jaar een besluit nemen met wie we in zee zullen gaan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.