Save Lease (Athlon) wint eerste Fleetprijs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens juryvoorzitter (en Randstad-wagenparkbeheerder) Vic Vooys biedt Save Lease een vernieuwende manier om berijders zover te krijgen dat ze zuiniger tanken. Athlon beloont – in overleg met zijn klanten – zuinig tankende berijders met spaarpunten waarvoor ze in een webshop geschenken kunnen uitkiezen.

Normaal gesproken hebben berijders een groot bezwaar tegen de dwang om goedkoop te tanken: ze lopen de spaarpunten mis die de Shells en BP’s van deze wereld geven. Save Lease ondervangt dit met zijn eigen spaarprogramma.

De andere genomineerden voor de prijs waren Carconcern (Fleet Performance Management: een online dashboard voor wagenparkkosten), Travelcard (Brandstofsimulatie: online berekenen van de kosten van tankgedrag), ALD (Car Policy Maker: een bedrijf kan online zijn eigen autoregeling maken) en OTS International (Traffic Control: een blackbox-gebaseerd systeem voor o.m. sluitende kilometeradministraties).

De Fleet Innovatie Prijs werd uitgereikt tijdens de Fleet Management Expo, een fleetbeurs die gisteren en vandaag wordt gehouden in het Euretco Expo Center in Houten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.