‘Hardenberg’ gaat naar Gorinchem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eind oktober kocht Hennie van der Most, de eigenaar van Evenementenhal Hardenberg, het voormalige Hewlett-Packard distributiecentrum in Gorinchem. Het complex meet 40.000 vierkante meter en ligt vlakbij de A15. In april 2005 moet de eerste beurs er al georganiseerd kunnen worden.

‘Ze maken de markt kapot’
Concurrent Expo Groep, die in Rosmalen en Leiden de vakbeurs Garagevak organiseert, is niet blij met de concurrentie in Gorinchem. Volgens Raymond Beukers, organisator van Garagevak, was er sprake van een soort gentleman’s agreement tussen beide partijen. “Wij hebben uit fatsoen onze Garagevak niet georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Als AutoProfessioneel nu in Gorinchem wordt georganiseerd, dan maken ze de markt kapot. Dan gaan wij Garagevak in Zwolle organiseren. Maar laten we maar afwachten, want zeggen en doen zijn twee heel verschillende dingen.” Hetty Witzand,desgevraagd: “Ik weet niets van een gentleman’s agreement.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.