Kühne: altijd onder de OE-prijs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Als hun informatie juist is, past Kühne haar bruto prijs aan.

Kühne volgt naar eigen zeggen voor nagenoeg alle producten uit haar assortiment (ca. 100.000 nummers) de bruto prijzen van de OE-leveranciers, waarbij het de bedoeling is dat de prijzen bij Kühne lager zijn dan in het originele kanaal. Maar door tussentijdse prijswijzigingen of acties vanuit het dealerkanaal is dat soms niet het geval. Mede hierom heeft de importeur zijn Prijzen Monitor geïntroduceerd.

Recentelijk nog deed ABA-voorzitter Hub Veders tijdens een RAI/ABA vergadering een oproep aan de RAI-leden om ervoor te zorgen dat de bruto prijzen van gelijkwaardige producten in het universele kanaal lager liggen dan die in het OE kanaal.

Zie verder Automotive 20, die vandaag is verschenen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.