Cor Baltus naar Kroymans

Redactie Redactie
• Laatste update:

Greenib is importeur van de relatief kleine merken Moto Guzzi en Hyosung. Baltus: “Met name met Guzzi hebben we wat tegenslagen te verduren gekregen, wat te maken heeft met de slechte financiële situatie van de Aprilia Groep, waar Moto Guzzi deel van uitmaakt. Ook 2004 verloopt moeizaam en dat konden we er niet meer bij hebben. Op termijn echter zie ik goede perspectieven voor onze merken, en aansluiting bij een grotere club als Safe Motors kan daar bij helpen.”

Baltus start op 1 december bij Kroymans, waar hij zich gaat bezighouden met een nieuwe divisie, Intersales genaamd. Over de activiteiten daarvan wil Baltus nog niets kwijt, maar de betere wandelgang zegt dat hij daar grote Amerikanen gaat importeren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.