Dealers gaan autogas verkopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

” De komende weken gaat een team van gasFX de grotere dealers van de drie merken bezoeken. “We hebben een onderzoek onder dealers gedaan, en daaruit bleek dat ze nogal eens twijfels hadden over autogas vanwege slechte ervaringen met de techniek.”

Promotie
Terwijl tot nu toe de klant in de showroom specifiek moest vragen naar autogas, zal het dus de komende tijd actief worden aangeboden. Ter ondersteuning start gasFX in oktober een promotie-campagne, met radio-commercials op alle commerciële stations.
GasFX is een samenwerkingsverband tussen Vialle en BK-Gas. Het product bestaat uit een Vialle Lpi-gasinstallatie, inbouw door een geselecteerde Vialle-specialist, een extra korting op getankte liters autogas en service en advies via een service-desk. De samenwerking tussen gasFX en de Mitsubishi- en Saab-organisatie loopt al sinds gasFX in oktober 2003 van start ging. De deal met Seat is pas gesloten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.