Subaru-boekhouder nog langer vast

Redactie Redactie
• Laatste update:

Gisteren echter diende weer een pro-forma zitting tegen W., waarin zijn voorarrest met drie maanden is verlengd.

W. zit al in voorarrest sinds directeur James C. van Subaru Benelux hem op 5 januari van dit jaar overhandigde aan het politiekorps Amsterdam-Amstelland. Dat voorarrest moet iedere drie maanden worden verlengd door de rechter-commissaris. Daarbij wordt de lengte van het voorarrest afgewogen tegen de mogelijke aanklacht en een mogelijke gevangenisstraf die de verdachte opgelegd zou kunnen krijgen. “In het geval van W. gaat dat om verduistering in dienstbetrekking (maximaal vier jaar) of valsheid in geschrifte (maximaal zes jaar)”, aldus een woordvoerder van Justitie Amsterdam.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.