NDA: Kwik-Fit levert half werk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op het klantformulier werd overigens wel aangegeven bij welke kilometerstand de distributieriem moet worden vervangen.

Meerwerk
De manier waarop Kwik-Fit de grote beurt aanpakt, leidt volgens de NDA al snel tot meerwerk. Maar naast kritiek is er ook lof, want Kwik-Fit heeft zijn communicatie uitstekend op orde, vindt de NDA. De klant krijgt duidelijk te horen welke werkzaamheden er bij een grote beurt worden gedaan, bij meerwerk boven 25 euro wordt hij altijd gebeld en vragen worden in alle vestigingen op dezelfde manier beantwoord. NDA-voorzitter Geert Vermeer: “Kwik-Fit roept duidelijk wat ze wel gaan doen. En nog luider en nog duidelijker vertellen ze hoe laag hun prijzen zijn. Pas als de auto op de brug staat, confronteren ze de klant met meerwerk.” Marketingtechnisch gezien vindt hij deze aanpak sterk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.