Budget stopt met Bosch en VVV

Redactie Redactie
• Laatste update:

De inkrimping van het netwerk betekent ook dat meer dan tweehonderd personeelsleden van Budget (parttimers en fulltimers) op straat komen te staan. Het terugdringen van het aantal uitgiftepunten heeft als gevolg dat er veel minder personeel nodig is om auto’s te halen en te brengen.

De komende maanden worden bij de tachtig deelnemende Bosch Car Service-bedrijven en VVV-kantoren alleen nog de bestaande reserveringen afgeleverd. De samenwerking met Profile Tyrecenter en Boels wordt wel voortgezet, maar op een lager pitje, aldus Budget-directeur Reijer Knol. De komende tijd moet het aantal eigen vestigingen groeien tot twintig, zegt hij. “Daarnaast zullen we waarschijnlijk vestigingen openen bij een aantal autobedrijven die tot de Stern Groep behoren.”
Toen Stern Groep in mei van dit jaar het noodlijdende Budget overnam, was de pilot met de uitgiftepunten al in volle gang.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.