VW-dealer koopt Opel-bedrijven

Redactie Redactie
• Laatste update:

De mix van Opel en Volkswagen bij een groot dealerbedrijf is opvallend, maar volgens een woordvoerder van Opel Nederland is Amega van harte welkom in de Opel-dealerorganisatie. “Het is een professionele partner en de toetreding tot onze organisatie past binnen de mogelijkheden die de huidige Monti-wetgeving biedt.”

Amega Holding doet na de uitbreiding zo’n 3.000 nieuwe auto’s per jaar, met 330 man personeel. Naast de Ames dealerbedrijven bezit de holding ook nog twee schadebedrijven en een leasemaatschappij, AA Lease, goed voor 5.000 contracten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.