Centrale afwikkeling total loss schades

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het nieuwe concept leidt tot procesoptimalisatie voor onszelf en onze opdrachtgever.” Daarnaast beperkt centrale afwikkeling de opslag van total loss voertuigen bij de negen vestigingen van CarflexS. “Vooral in de grote steden is het opslaan van kapotte auto’s een dure aangelegenheid. Bij de CarflexS-vestiging aan de Europalaan in Utrecht is voldoende ruimte om 200 wrakken overdekt en afgesloten te stallen. Dat drukt de stallingskosten en beperkt tegelijkertijd de kosten die inbraak, vandalisme en weersinvloeden met zich meebrengen.” Volgens Peter Verkuyl, directievoorzitter van LeasePlan Nederland, moet de winst uit een hogere opbrengst van total loss voertuigen komen: “Dat resulteert uiteindelijk in een betere premiestelling voor onze klanten”.
CarflexS wil de gecentraliseerde afwikkeling nu ook aan andere klanten gaan aanbieden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.