Doet u er maar een Opel bij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ineens verdrievoudigde Opel zijn marktaandeel bij de leasemaatschappij. Of het andersom ook werkt, wordt nu uitgeprobeerd door een Delftse projectontwikkelaar. Deze zit met dertien dure huizen in zijn maag en zegde kopers een gratis Opel Agila toe.
Translease is trouwens niet eenkennig, het merk geeft nu bij een Ford een digitale camera van 500 euro weg. Schijnt ook te werken. ‘De auto is nog steeds een statussymbool, maar die status wordt wel beïnvloed door de geschenken die je erbij geeft’, concludeert de Nijmeegse leasemaatschappij droogjes.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.