Velba naar Vrooam-groep

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast heeft het bedrijf een divisie truck- en traileronderdelen en een divisie autobanden. De toetreding van Velba is een ‘enorme aanwinst’, zegt Vrooam-directeur Tijmen Doppenberg: “We hadden juist in het gebied rond Arnhem en Nijmegen nog een witte vlek, die is nu opgevuld.” De aansluiting van Velba is des te belangrijker omdat Vrooam samenwerkt met de Vakgarage-organisatie en er in het bedieningsgebied van Velba verschillende Vakgarages zijn gevestigd. Hoewel verdere groei bij Vrooam niet meer als speerpunt wordt beschouwd, streeft de organisatie naar een totaal van zo’n 100 outlets in heel Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.