Luyendijk (Mercedes) gekocht door importeur

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overname is opvallend omdat DC Nederland begin vorig jaar aankondigde zijn twee Rotterdamse dealers over te willen nemen. Later dat jaar werd die beslissing teruggedraaid. Huub van de Coolwijk, president-directeur van DaimlerChrysler Nederland: “We hebben indertijd op bedrijfseconomische gronden beslist dat we geen vestiging voor Groot-Rotterdam zouden openen.” De suggestie dat die beslissing te maken had met het matige financiële presteren van het DC-concern is volgens Van de Coolwijk onjuist. DC Nederland verwacht verder geen overnames te doen in het dealernetwerk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Luyendijk (Mercedes) gekocht door importeur | Automotive Online

Luyendijk (Mercedes) gekocht door importeur

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overname is opvallend omdat DC Nederland begin vorig jaar aankondigde zijn twee Rotterdamse dealers over te willen nemen. Later dat jaar werd die beslissing teruggedraaid. Huub van de Coolwijk, president-directeur van DaimlerChrysler Nederland: “We hebben indertijd op bedrijfseconomische gronden beslist dat we geen vestiging voor Groot-Rotterdam zouden openen.” De suggestie dat die beslissing te maken had met het matige financiële presteren van het DC-concern is volgens Van de Coolwijk onjuist. DC Nederland verwacht verder geen overnames te doen in het dealernetwerk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.