Studie: aantal toeleveranciers drastisch omlaag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens het onderzoek hebben de top-20 bedrijven over acht jaar de helft van de markt in handen. Elektronica en software zullen daarvan een steeds groter deel uitmaken. Het rapport voorspelt voorts dat auto’s in de komende tien jaar 30% stiller zullen worden en dat de uitstoot van schadelijke stoffen door verbeterde motortechnieken en katalysatoren nog maar een duizendste zal bedragen van hetgeen drie autogeneraties geleden de norm was. Toepassing van brandstofcellen in auto’s laat echter nog ongeveer een decennium op zich wachten, aldus de studie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Studie: aantal toeleveranciers drastisch omlaag | Automotive Online

Studie: aantal toeleveranciers drastisch omlaag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens het onderzoek hebben de top-20 bedrijven over acht jaar de helft van de markt in handen. Elektronica en software zullen daarvan een steeds groter deel uitmaken. Het rapport voorspelt voorts dat auto’s in de komende tien jaar 30% stiller zullen worden en dat de uitstoot van schadelijke stoffen door verbeterde motortechnieken en katalysatoren nog maar een duizendste zal bedragen van hetgeen drie autogeneraties geleden de norm was. Toepassing van brandstofcellen in auto’s laat echter nog ongeveer een decennium op zich wachten, aldus de studie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.