Wevers aan het stuur bij Nimox

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met ingang van dezelfde datum neemt Karl Wevers, directeur business development van de Kroymans Corporation, de aansturing van de retailactiviteiten over. De leaseactiviteiten van Nimox worden tegelijkertijd ondergebracht bij de A.R.M.-Stokvis Finance Holding.
Met Nimox N.V. (27 werkmaatschappijen) beschikt de Kroymans Corporation nu over drie automotive divisies: de Kroymans Automotive Division, A.R.M.-Stokvis en Nimox. Daarnaast bestaat het bedrijf uit nog twee divisies, de A.R.M.-Stokvis Finance Holding en de Kroymans Industrial Division.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Wevers aan het stuur bij Nimox | Automotive Online

Wevers aan het stuur bij Nimox

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met ingang van dezelfde datum neemt Karl Wevers, directeur business development van de Kroymans Corporation, de aansturing van de retailactiviteiten over. De leaseactiviteiten van Nimox worden tegelijkertijd ondergebracht bij de A.R.M.-Stokvis Finance Holding.
Met Nimox N.V. (27 werkmaatschappijen) beschikt de Kroymans Corporation nu over drie automotive divisies: de Kroymans Automotive Division, A.R.M.-Stokvis en Nimox. Daarnaast bestaat het bedrijf uit nog twee divisies, de A.R.M.-Stokvis Finance Holding en de Kroymans Industrial Division.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.