Lexus níet voor criminelen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na de invoering van de euro zouden de wagens dan weer worden verkocht. Justitie werd alert door de toename in registraties: in de prijsklasse van 200 tot 250 duizend gulden werden tot en met september 583 auto’s verkocht, een jaar eerder waren dat er volgens de krant nog 442. Het artikel kan worden gezien als een inleiding tot de publicatie vanaf morgen van een onderzoek naar de relatie van de autobranche met de georganiseerde misdaad.
Het is te hopen dat de krant van wakker Nederland dat onderzoek beter onderbouwt dan het artikel van vandaag. Daarin wordt namelijk als voorbeeld het merk Lexus aangehaald, dat van 392 t/m september vorig jaar naar 629 in dezelfde periode dit jaar is geklommen. Wie een beetje in de branche thuis is, weet meteen dat deze groei vrijwel volledig is toe te schrijven aan de RX, waarmee Lexus voor het eerst het SUV-segment betreedt. Geen boeven dus in die Lexussen, maar brave huisvaders.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.