Athlon verkoopt Amstelveense Opel-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Aura behaalt met 30 personeelsleden een omzet van ƒ 34 miljoen op jaarbasis. Fabrikanten streven volgens Athlon naar efficiëntere distributie via minder contractanten, grotere dealerbedrijven en grotere rayons. Aura zou hieraan door haar situering niet kunnen voldoen. Met het oog op de continuïteit van het bedrijf is, in overleg met Opel Nederland, besloten Aura te verkopen. In combinatie met Opel-dealer Van Kouwen ontstaat een dealerbedrijf met ƒ 90 miljoen omzet.
Athlon zegt dat het dealerbedrijven blijft exploiteren (en aankopen) in grotere gebieden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.