FOG-hefbruggen naar Oskamp

Redactie Redactie
• Laatste update:

FOG is met name bekend van zijn vierkoloms bruggen, maar heeft ook tweekolommers en schaarbruggen in zijn programma. Zippo is in Nederland vooral sterk met stempelbruggen. FOG werd tot nu toe in Nederland vertegenwoordigd door Stokvis Equipment, dat echter ook merken als Stertil-Koni en Nussbaum in huis heeft en dus een overvolle hefbruggenstal had.
Volgens Oskamp zijn er in Nederland naar schatting nog achtduizend FOG-bruggen in gebruik. Het merk had in het verleden een sterke positie op de Nederlandse markt – “Tien jaar geleden was het nog nummer twee”, aldus een woordvoerder – maar zou inmiddels uit de top vijf zijn verdwenen. Oskamp wil het merk terugbrengen in de top drie.
Het onderhoud van de FOG-bruggen die al in gebruik zijn, valt vaak nog onder onderhoudscontracten die de garage heeft afgesloten met Stokvis Equipment of een universeel onderhoudsbedrijf, aldus Oskamp-directeur Bart Dijkman. “Maar omdat deze partijen hun onderdelen vanaf 15 april bij ons moeten inkopen, zal onderhoud dat niet door ons wordt gedaan prijstechnisch minder aantrekkelijk worden. Onderhoudscontracten voor hefbruggen zijn doorgaans namelijk exclusief de kosten van onderdelen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

FOG-hefbruggen naar Oskamp | Automotive Online

FOG-hefbruggen naar Oskamp

Redactie Redactie
• Laatste update:

FOG is met name bekend van zijn vierkoloms bruggen, maar heeft ook tweekolommers en schaarbruggen in zijn programma. Zippo is in Nederland vooral sterk met stempelbruggen. FOG werd tot nu toe in Nederland vertegenwoordigd door Stokvis Equipment, dat echter ook merken als Stertil-Koni en Nussbaum in huis heeft en dus een overvolle hefbruggenstal had.
Volgens Oskamp zijn er in Nederland naar schatting nog achtduizend FOG-bruggen in gebruik. Het merk had in het verleden een sterke positie op de Nederlandse markt – “Tien jaar geleden was het nog nummer twee”, aldus een woordvoerder – maar zou inmiddels uit de top vijf zijn verdwenen. Oskamp wil het merk terugbrengen in de top drie.
Het onderhoud van de FOG-bruggen die al in gebruik zijn, valt vaak nog onder onderhoudscontracten die de garage heeft afgesloten met Stokvis Equipment of een universeel onderhoudsbedrijf, aldus Oskamp-directeur Bart Dijkman. “Maar omdat deze partijen hun onderdelen vanaf 15 april bij ons moeten inkopen, zal onderhoud dat niet door ons wordt gedaan prijstechnisch minder aantrekkelijk worden. Onderhoudscontracten voor hefbruggen zijn doorgaans namelijk exclusief de kosten van onderdelen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.