GlasGarage: bezwaar tegen Carglass-besluit

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het eindoordeel bleef er echter weinig over van de conclusies die de NMa in zijn tussenrapportage had getrokken. Carglass hoefde alleen zijn loyaliteitsbonus te laten vallen.
Emiel Voorhorst, directeur van GlasGarage, wil nadere uitleg over de uitspraak van de NMa. “Ik vind de 180 graden-draai van de NMa onbegrijpelijk. Onze klanten worden gestraft als zij naar ons toe komen. Ik weet zo langzamerhand niet meer wat ik moet doen om door de verzekeraars hetzelfde behandeld te worden als Carglass.” Daarom heeft de advocaat van het concept nu een bezwaarschrift in voorbereiding, dat binnen enkele weken zal worden ingediend. De NMa zal daar binnen zes weken uitspraak over doen. “Wij verwachten een afwijzing, waarna wij de gang naar de bestuursrechter zullen gaan maken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.